Etkinlikler

Oya Başar Ödülünü Hocasından Aldı

20. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Yaşam Boyu Kültür Sanat Ödülü Oya Başar ve Selçuk Yöntem’e verildi.

20. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Festivali kapsamında Yaşam Boyu Kültür Sanat Ödülü Oya Başar ve Selçuk Yöntem’e verildi.

Oya Başar’a ödülü Müjdat Gezen tarafından verildi. Gezen, “O, bize Türkiye’nin en büyük komedyeni Levent Kırca’nın emanetidir. Onu da rahmetle anıyoruz burada, dedi.

Oya Başar ise “ Ne mutlu bana senin elinden ödül almak. Ben senin asistanındım, hocam” şeklinde konuştu.

Selçuk Yöntem’e ödülü Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Akgün tarafından verildi. Yöntem, “20 yıldır Kültür ve Festivali yapmak herkesin harcı değil, sayın başkanı ve ekibini tebrik ediyorum. Sanat iyileştirir, birleştirir, güçlendirir, üretir. Sanattan hiçbir zaman ayrılmayalım. Böyle güzel bir geceyi bu ödülü verdiği için teşekkür ederim, sizlerle paylaştığım için hepinize teşekkür ederim.Dedi.

10 gün boyunca 71 ülkeden gelen elçilerini İstanbul buluşturan 20. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Festivali onur ödülleri ile sona erdi.

Yorum Yap