Etkinlikler

Lösemili Çocukların 23 Nisan Coşkusu

Lösemili Çocukların 23 Nisan Coşkusu

Lösemili çocuklar  23 Nisan coşkusuyaşadı. Kendilerine armağan edilen bayramı yaşamanın sevinciyle minikler; oyunlar ve danslar ile doyasıya eğlendi.

“Tüm çocuklar eşit doğar ve en iyi bakım ve tedavilere eşit kavuşurlar.” İnancyla yola çıkan LÖSEV 26 yıldır Lösemili Çocuklar başta olmak üzere tüm çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden minik kahramanlara umut oluyor. Minikler İstanbul Anadolu Yakasında Address İstanbul Hotel’in. Avrupa Yakasında ise Conrad Bosphorus’un ev sahipliğini yaptığı 23 Nisan kutlamaları kapsamında geldi. Minik kahramanlar, gösterileri oyunlarla bayram yaşamanın tadını çıkarırken, aileleri  bir arada vakit geçirdi.

anlam ve önemiyle ilgili açılış konuşmasının ardından çocuklar şiirler okuyarak duygu dolu anlar yaşattı. Etkinlikte eski bayramların coşkusunun yaşandı. Çocuklar gösterisi gerçekleştirdi, LÖSEV çocuk ve gönüllü korosu sahne aldı. Yüz boyama, karikatör atölyesi gibi faaliyetlerle keyifli vakit geçirme imkanı buldu. Bubble Show gösterisi, oyunlar, yarışmalar ve palyaço ile unutulmayacak bir 23 Nisan yaşadı.

 

Tek Dileğimiz Tüm Çocuklarımız İçin Sağlıkla Kutlayacağımız Bayramlar

LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal Ön, yaptığı açıklamada, “Biz, LÖSEV olarak çok büyük bir aileyiz. 26 yıldır maddi desteklerin yanında manevi olarak lösemi ve kanser ile mücadele eden hastalarımızın yanındayız. Bugün birlikte Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken dileğimiz, çocuklarımızın sağlıkla kutlayacağı bayramlar” dedi.

 

Yorum Yap