Magazin

Deniz Seki; Hayat Hikayemi Yılmaz Erdoğan’a Emanet Edeceğim

İnci Taneleri dizisi seyirciyi ekrana kitlemeye reytinglerde ise her hafta zirveye oynamaya devam ederken şimdi de 20 yıl önce vizyona giren Gönül Yarası filmi ile benzerlik taşıdığı yolundaki iddia ortaya atıldı.
Bu iddia sosyal medyada çok ses getirdi. Kimileri benzerlik var derken bazıları ise İnci Taneleri başlı başına eğiten öğreten dizi dedi.
Magazin gazetecisi Funda Erkoç’un haberine göre İnci Taneleri dizisi hakkında bir yorumda pop müziğinin efsanesi Deniz Seki’den geldi.
Deniz Seki dizi hakkında “Bu kadar dizi kirliliği içinde İnci Taneleri kadar inci gibi dizilmiş bir dizi daha yoktur. Bu dizinin arkasındayım .Bir gün hayat hikayemi yazmaya karar verirsem benim hayatımı yazacak bir kişi var o da Yılmaz Erdoğan’dır. Bu dizi aslında çok şey öğretiyor özellikle de edebiyatı sevdiriyor imla hatalarına dikkat çekiyor aslında izletirken bilinçaltına da eğitici öğretici mesajlar gönderiyor ve bunların hepsini kıvrak zekası sağlam kalemi ile Yılmaz Erdoğan yapıyor. Diziyi ilmek ilmek işlemiş Yılmaz Erdoğan ve tüm oyuncularda mükemmel ”dedi.

Yorum Yap