Müzik

Bedük’ün Bey Fendi’si Görüceye Çıkıyor! İlk Lansman Londra’da

Yeni projesi Bey Fendi, Londra’nın ünlü kulüplerinden Baker Street’teki Playa’da gösterişli bir parti ile hayata geçiyor.

Bedük bölünerek çoğalıyor. Yeni projesi Bey Fendi, Londra’nın ünlü kulüplerinden Baker Street’teki Playa’da gösterişli bir parti hayata geçiyor.

Bedük, yeni projesi Bey Fendi‘yi Londra’da görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Bedük, müziğe başladığı günden yana hep kendi yaptığı elektronik dans müziğini canlı enstrümanlarla, grubu eşliğinde sahneye taşımaya alıştırmışken, bu defa kendi kariyerinden farklı olarak defa funky house, tech house DJ’i olarak plakların basında kabine geçiyor. Bu yeni DJ kariyerine de yeni bir isim getiren Bedük, kendi albümleri, konserleri devam ederken bir yandan da bu yeni DJ projesine “Bey Fendi” ismini verdi.

İlk defa 14 Aralık’ta Londra Playa’da kariyerine start vereceği Bey Fendi’ye yine Londra’da yaşayan başarılı müzisyen ve prodüktörler Mert Tunay (Mért) projesiyle verirken, Hakan Özkan da (Thousand Fingers) projesiyle unlu müzisyene o gece eşlik edecek. Bedük, şimdiden muhteşem, sıradışı olacağı kesin görünen London Over Night! partisinden sonra 2020’nin aylarında Bey Fendi, bir mini albümle de müzik severlerin karsısına çıkacağının müjdesini veriyor.

Yorum Yap