Müzik

Sahneyi Ormana Çevirdi!

Sahneyi Ormana Çevirdi

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam pop müziğin başarılı ismi Gülben Ergen’i ağırladı. Sahneye ağaçlar içerisinde çıkan Ergen, Kuruçeşme’yi bir anda ormana çevirdi. ‘Yeşili koruyalım’ sloganı konsere özel botanik konsept hazırlayan sanatçı, seyircisinden tam not aldı.

Gülben Ergen büyük bir titizlikle hazırlandığı konserinin ilk yarısında Raisa Vanessa imzalı dore elbise giydi. Güzelliği göz kamaştırdı. Kuruçeşme’ye özel repertuar hazırlayan en sevilen şarkılarını  gelen binlerce hayranı ile birlikte söyledi.

‘ŞIKIR ŞIKIR’ BİR DÜET!

Konserin ikinci yarısında Gülben Ergen’in seyircisine büyük bir vardı. ‘Şıkır Şıkır’ şarkısını söyleyen Ergen’in sahnesine Mustafa Sandal konuk oldu ve ikili muhteşem bir düete imza attı. Gülşah Saraçoğlu imzalı taşlardan oluşan bir elbise giyen Ergen, kostümü de ‘şıkır şıkır’dı.

ERGEN’İN RENKLİ MİSAFİRİ!

Seslendirdiği şarkılarla müzikseverleri mest eden Gülben Ergen, seyirciler arasından alıp sahnesine çıkardığı yaşlı teyze birlikte “Haberi Olsun” şarkısını birlikte söyleyip dans etti. Ergen sahnedeki misafiri ile seyircilere anlar yaşattı.

KURUÇEŞME’YE GÜLBEN ERGEN İMZASI!

Konser öncesi basın mensupları sohbet eden Ergen “Biletli konser başka bir er meydanı o yüzden benim için çok önemlidir. Açıkhava değerli, mekan değerli, seyircisi çok değerli. Böyle mekanları yaşatmamız, ayakta tutmamız gerekiyor. nedenle ki herkesin özen göstermesi gerekiyor. Biz kendi adımıza çok çalıştık, çok özendik. Repertuarımızı yeniledik, orkestramız yenilendi, kostümlerimiz, dekorumuz…” açıklaması konserine büyük bir titizlikle hazırlandığını açıklayan Ergen, başarılı performansı ile unutulmayacak bir geceye imza attı.

gülben ergen mustafa sandal

Yorum Yap